Go Back   Subaru Impreza Forum - WRX STI Rally Performance Tuning > Search Forums

Subaru Impreza Forum

Search Results
Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: matrix82
Forum: Technical General 03 Aug 2010, 07:08 PM
Replies: 26
Views: 3,216
Posted By matrix82
Re: Clunky Diff

Hi lads , I have a 97 sti jap, i have a bad clunking rear diff , i have changed the oil in the gearbox and rear diff earlier this summer and still have clunking. Do i need to put in LSD additive? Its...
Forum: Subaru Impreza Discussions 05 Sep 2009, 01:28 AM
Replies: 36
Views: 35,969
Posted By matrix82
Re: Engine idle/stalling problem?

I didn't see any bits in old oil check with magnet also and nutting obvious showed up. Original mechanic said he would have to remove shins???? What ever that is?! If I open it up is it easily...
Forum: Subaru Impreza Discussions 05 Sep 2009, 12:48 AM
Replies: 36
Views: 35,969
Posted By matrix82
Re: Engine idle/stalling problem?

Ye I'm pretty sure, it only happens most at slow lock left r right, fast with power on seems to make rear wheels spin rather than slip
Forum: Subaru Impreza Discussions 04 Sep 2009, 10:21 PM
Replies: 36
Views: 35,969
Posted By matrix82
Re: Engine idle/stalling problem?

Took it for a spin when I got home and all is perfect full boost and happy days.thankx for the replies.have another problem though if ye can help. When I first got car there was a clunking and...
Forum: Subaru Impreza Discussions 04 Sep 2009, 07:40 AM
Replies: 36
Views: 35,969
Posted By matrix82
Re: Engine idle/stalling problem?

Ok lads. I think I got it sorted , when checking pin outs found the 3wires feeding maf connector were switched around green and green/black.swapped them this morning and cel light went off and idled...
Forum: Subaru Impreza Discussions 04 Sep 2009, 07:06 AM
Replies: 36
Views: 35,969
Posted By matrix82
Re: Engine idle/stalling problem?

I have tried to reset ecu using connectors( green and black) way and that didn't work, I've tried to to disconnect battery for hours and still didn't work. Subaru coulnt even reset it. I have checked...
Forum: Subaru Impreza Discussions 03 Sep 2009, 08:49 PM
Replies: 36
Views: 35,969
Posted By matrix82
Angry Re: Engine idle/stalling problem?

Hey guys, I have exact same problem on my 97 sti Jap version,car started spluttering and loosing power a while back and gradually got to a stage where it would cut out. No cel light, read code 23...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 09:51 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.