Go Back   Subaru Impreza Forum - WRX STI Rally Performance Tuning > Subaru Impreza Technical Area > Technical General

Subaru Impreza Forum

WRX 1993 not boosting smoothly
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05 Feb 2010, 06:39 PM   #1 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1
WRX 1993 not boosting smoothly

I have an imported 1993 WRX. standard apart from decat downpipe and 3.5" system.

When on boost it does not pull smoothly and stutters all the way through . It is way down on power and does not surge forward. The problem seems to be intermittent.

Coil packs have been changed, Lamda in manifold is brand new and Air mass been changed but still does it. It also does approx 180 miles to a tank of super...


Any ideas anyone!!? CHEERS
Offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP MY BOOSTING PROBLEMS!!!!!! richiewebb Subaru Impreza Discussions 13 04 Sep 2009 10:14 AM
Immobiliser problems in a Subaru Impreza 1993 sarah Electrical (Including ICE) 2 30 May 2009 09:03 AM
not boosting full seddomyster Engine Bay 19 14 Apr 2009 09:25 AM
1993 JDM WRX performances? penant78 Subaru Impreza Discussions 7 31 Jan 2009 10:49 AM
over boosting type r_v-limited Technical General 3 12 Jan 2009 04:34 PM


All times are GMT. The time now is 11:09 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.