Go Back   Subaru Impreza Forum - WRX STI Rally Performance Tuning > Subaru Impreza Technical Area > Technical General

Subaru Impreza Forum

TGV replaced still getting po1088 & po545 cel codes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 24 Aug 2009, 02:15 PM   #1 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: Jul 2008
Location: swindon
Posts: 2
TGV replaced still getting po1088 & po545 cel codes

Got a 2002 impreza wrx wagon uk model.

after many months of frustrating loss of power between 4-5k i think i may be close to getting to the bottom of it.

Last week Independent garage done my badly leaking up pipe replacement to decat....(w/o egt sensor hole) to cure a po171 (bank too lean). Whilst doing this they broke the TGV sensor on drivers side. They replaced the tgv sensor and they deleted the code po1088 yet it keeps coming back straight away. I have a odb scanner and can delete codes yet it still keeps coming back (done an ecu reset as well). The sensor is connected fine...it was sourced new from subaru but fitted by the independent garage. Anyone got any ideas?

This is the same with the egt sensor code po545...i have put a 2.2 ohm resistor in the socket but could only find a 0.6watt version when it should be 0.5watt. I am getting the correct ones through the post any day now....but i wouldn't have thought 0.1 watt over the reccommended would make that much of difference?? Any one give me any other pointers?

I also have a new noise coming from the drivers side front drive shaft....any thing i could check?
__________________
[I]Current Toys: 2002 wrx wagon, 2004 rm250mx, 2004 bmw compact 2.0l diesel 150bhp
Offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Impreza Applied Model/Engine Codes 2002pete Technical General 40 02 Jul 2015 06:22 PM
How to read ECU codes Classic Impreza stiimpreza1984 Electrical (Including ICE) 12 09 Jun 2009 02:16 AM
chassis codes classiccarl Technical General 1 19 Sep 2008 01:46 PM
Newbie...error codes? coonsie Electrical (Including ICE) 1 23 Apr 2007 06:37 AM
Error codes, P0301 please read if you have had this proplem. armann Engine Bay 0 28 Sep 2004 12:07 AM


All times are GMT. The time now is 07:54 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.