Go Back   Subaru Impreza Forum - WRX STI Rally Performance Tuning > Subaru Impreza Technical Area > Technical General

Subaru Impreza Forum

nae boost, etc.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 16 Aug 2008, 11:19 PM   #1 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 12
nae boost, etc.

trying to get my car going after rebuild....

no boost, gauge is fluctuating on the zero, then flies up when I come off the accelerator....

error codes on OBDII are 1086, 1088 - tumble valve low circuits and 0444 canister purge something

also sounds abit like a Volkswagen Campervan when I pull away...

what hose goes into the dumpvalve? the one from underneath the injector head?

is the crank breather to be atmosheric or connected to something???

Thanks for reading and many many thanks if anyone can help....

Cheers
Offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to cleanfactory boost solenoid (controler!) pum Engine Bay 10 16 Apr 2010 11:22 PM
strange boost problem! doc__dave Engine Bay 11 30 Aug 2007 07:09 PM
boost problem - need help! Big Dawg Engine Bay 2 13 Jun 2006 07:32 PM
Fluctuating boost!!?! V5 MAN Technical General 3 14 Apr 2006 10:48 PM


All times are GMT. The time now is 07:20 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.