Go Back   Subaru Impreza Forum - WRX STI Rally Performance Tuning > Subaru Impreza Technical Area > Technical General

Subaru Impreza Forum

CEL light again
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 28 Oct 2007, 07:16 PM   #1 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 8
CEL light again

I had the check engine light come on a few weeks ago. I reset theECU and the problem went away...until I pushed towards 85mph today. So I reset it again. Again today on the motorway it came on. No problem, just the light came on for no apparent reason. The codes come up as 24 and 33...idle and speed sensor. My car has had 260km speedo face fitted in Japan ( sorry forgot to mention its an 97import) so I assume it has some sort of adapter fitted allowing the speedo to read correctly. Could this cause my problem....or does anyone recognise this problem? Please any ideas gratefully received. Thanks
Offline   Reply With Quote
Old 28 Oct 2007, 08:03 PM   #2 (permalink)
Dedicated Scooby
 
tiny's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: fraggle rock
Posts: 2,505
Send a message via MSN to tiny
Has it got a decatted exhaust?
Offline   Reply With Quote
Old 28 Oct 2007, 09:08 PM   #3 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 8
HI mate...no I don't think so as it went through the MOT no problem.
Offline   Reply With Quote
Old 28 Oct 2007, 09:12 PM   #4 (permalink)
Dedicated Scooby
 
tiny's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: fraggle rock
Posts: 2,505
Send a message via MSN to tiny
ok, that rules that out for now then as its not unknown for them to throw up CEL problems, might be worth you getting it to a garage and getting it checked out
Offline   Reply With Quote
Old 29 Oct 2007, 08:49 AM   #5 (permalink)
jd
Obsessed Scooby
Paid & Proud
 
jd's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: here
Posts: 6,414
Send a message via MSN to jd
even if you reset the ecu the fault code will remain in the history, get it to a subaru garage to get it checked out.
__________________
blah blah blah
Offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
engine light dissapears when clutch pressed bumhulio Engine Bay 19 12 Dec 2012 12:44 PM
check light + probelmsssss stuuyh Technical General 16 31 May 2008 07:27 PM
advice please, engine light on ONCE AGAIN... ozbod1 Electrical (Including ICE) 6 28 May 2008 08:03 PM
Check Engine Light SilverStreak Technical General 4 12 Nov 2007 06:54 PM
Engine light on? :S:S imprezingu Engine Bay 4 11 Mar 2006 07:44 AM


All times are GMT. The time now is 12:58 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.