Go Back   Subaru Impreza Forum - WRX STI Rally Performance Tuning > Subaru Impreza Technical Area > Technical General

Subaru Impreza Forum

Cut out problem
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12 Apr 2012, 09:57 AM   #1 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 5
Cut out problem

Hi All,

About 4 weeks ago my Classic Impreza cut out on the motorway. No splutter before, just a nice clean cut out. Started back up fine and continued on home for 150 ish miles perfectly.

A couple of days ago it's done the same again. Just chilling on the motorway at about 50 in an average zone and it just cut out again. Again no splutter and started right back up with no other problems at all.

No error codes stored. Apart from these 2 incidents it's running like a beast.

Been having a read on here and looks like I'll get my local guy to check the fuel filter, pump and Idle control valve. But am I right in thinking if it was one of these wouldn't it act up a bit more ?

Cheers

Stew
Offline   Reply With Quote
Old 20 Apr 2012, 07:32 AM   #2 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 5
Re: Cut out problem

Update... Car has been to Cotton Comp up near Garstang for road tests etc after cutting out a few more times at junctions.

No faults found at all. The only thing they mentioned it could be is some sort of immobiliser issue and that would be rare...

Ah well. I just hope she doesnt **** me over in the fast lane.....
Offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
hi iam new here have a problem mikesscobby Engine Bay 25 16 Jan 2012 06:59 PM
Possible big end problem dizzy_daz Technical General 10 02 May 2010 05:47 PM
can anyone help with my oil problem snowygsi Engine Bay 9 24 Dec 2008 01:42 AM
Problem??? BIKEBLOKE Technical General 4 09 Jun 2007 05:46 PM
Car problem MY97iffi Technical General 5 04 Dec 2006 11:12 PM


All times are GMT. The time now is 12:24 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.