Go Back   Subaru Impreza Forum - WRX STI Rally Performance Tuning > Subaru Impreza Technical Area > Technical General

Subaru Impreza Forum

Problem with alarm
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06 Jul 2011, 10:02 PM   #1 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 4
Problem with alarm

Lo all. lookin for some help. Just bought a `56 plate impreza 2.0 sport and havin problems with alam. When I unlock the car jump in , key in Ignition starts fine. But when for instance I open Back dr or boot. put stuff in , then try and jump in and start car, I get no joy whatsoever. It looks like theres some sort of time delay or something. Looked up book but dosnt tell you anythin. Is there anyway to retify this problem

Any help appricated

Cheers
Offline   Reply With Quote
Old 06 Jul 2011, 10:22 PM   #2 (permalink)
Obsessed Scooby
 
The Pilot's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bay of Tor...
Posts: 6,567
Re: Problem with alarm

easy one!!

20 second time delay,the key t solve this prob is,open door,stick key in ignition and turn,thus will stop the immobiliser from cutting in
__________________
Mapped by Enginetuner(Plymouth)..
Offline   Reply With Quote
Old 08 Jul 2011, 01:06 PM   #3 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 4
Re: Problem with alarm

lool cheers m8. but nite mare with the two kids trying to get them sorted etc. dont want to leave the engine runiing. only seems like a 10 sec delay on car . can u not ajust it ?

cheers
Offline   Reply With Quote
Old 08 Jul 2011, 01:15 PM   #4 (permalink)
Obsessed Scooby
 
The Pilot's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bay of Tor...
Posts: 6,567
Re: Problem with alarm

pm replied to
__________________
Mapped by Enginetuner(Plymouth)..
Offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sigma alarm problem Goulders Electrical (Including ICE) 0 03 Nov 2010 02:00 PM
toad alarm/central locking problem? ben281083 Electrical (Including ICE) 4 21 Jun 2009 08:30 PM
alarm problem subi doo Electrical (Including ICE) 2 26 Apr 2007 10:49 AM
Clifford alarm Problem ABER-SCOOBY Subaru Impreza Discussions 2 31 May 2005 08:48 AM
HELP!sigma 30 alarm problem eastfifetyke Subaru Impreza Discussions 1 29 Apr 2005 10:55 AM


All times are GMT. The time now is 02:46 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.