Go Back   Subaru Impreza Forum - WRX STI Rally Performance Tuning > Subaru Impreza Technical Area > Technical General

Subaru Impreza Forum

Boost Gauge causing fault to dump valve
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 21 Apr 2011, 01:18 PM   #1 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 22
Boost Gauge causing fault to dump valve

A friend of mine fitted a boost gauge on my car over the weekend, and for some reason its causing a fault on the dump valve. The car doesnt seem to dump as loud or sometime doesnt dump at all.

Anyway i have now disconnected the boost gauge and everything seems normal! Any clues why it doesnt dump normal while its connected?

thanks

Will
Offline   Reply With Quote
Old 21 Apr 2011, 01:49 PM   #2 (permalink)
Veteran Scooby
 
bugeye_bob's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: UK-Earth - Search google maps for "The Stig"
Posts: 4,567
Re: Boost Gauge causing fault to dump valve

lol lol what you like fella
__________________
-- .. ... ... .. -. --. / -... ..- - / -. --- - / ..-. --- .-. --. --- - - . -.
Offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dump valve FOLEY Technical General 9 12 Mar 2009 05:58 PM
dump valve andyward01 Technical General 6 02 Nov 2006 05:20 PM


All times are GMT. The time now is 12:55 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.