Go Back   Subaru Impreza Forum - WRX STI Rally Performance Tuning > Subaru Impreza General > Subaru Impreza Discussions

Subaru Impreza Forum

coolant prob
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 20 Aug 2008, 06:58 PM   #1 (permalink)
Young Scooby
 
Join Date: Aug 2008
Location: aberdeen
Posts: 59
Question coolant prob

hi , i try,d to flush my coolant system on my wrx 93 k reg , i unscrew,d the drain plug then i took of the coolant cap . nothing happend . im wondering if iv,e done something wrong. if any one knows the problem,i could use some help plz, thanks.
Offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
coolant problem lly1982 Technical General 16 15 Jan 2015 02:10 PM
Coolant Temp Sensor Location? SilverStreak Technical General 1 24 Nov 2007 02:32 PM
coolant leak nath Technical General 7 14 Nov 2006 02:40 AM
Losing Coolant...help! andyng Engine Bay 9 11 Mar 2006 08:11 AM
99 impreza turbo low idle prob, seeking help Paolo Ch Technical General 3 25 Nov 2005 02:38 PM


All times are GMT. The time now is 02:44 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.