Go Back   Subaru Impreza Forum - WRX STI Rally Performance Tuning > Subaru Impreza General > Subaru Impreza Discussions

Subaru Impreza Forum

Lambda sensor
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06 Aug 2008, 12:16 PM   #1 (permalink)
Fresh Scooby
 
kiz5000's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Telford, Shropshire
Posts: 7
Lambda sensor

Hi people a few months ago i bought a Subaru sport GX

Now when i purchased this car i asked the owner if he had experianced any problems with the car since hes had it, and all he said was that recently he had to replace the lamda sensor, so i was like ok then fair enough.

I bought the car and within the first few weeks i start having problems, took it to the garage to get diagnosed and they said it was the Lambda sensor again. So had it replaced.

Now 4 weeks later this lamda sensor is playing up AGAIN and giving the same symtomns as when the last lamda sesnor broke.

What the hell could be causing this? i have done 670 miles since the lamda sensor got replaced and now its playing up again!
Offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ECU Reset... How many different methods are there??? Richy B Electrical (Including ICE) 95 26 Jan 2011 01:05 PM
lambda sensor bmd Technical General 17 07 Nov 2007 05:36 PM


All times are GMT. The time now is 02:02 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.