Go Back   Subaru Impreza Forum - WRX STI Rally Performance Tuning > Subaru Impreza General > Subaru Impreza Discussions

Subaru Impreza Forum

Help please? :)
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04 Aug 2013, 08:49 AM   #1 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Help please? :)

I have a question/problem Im thinking maybe you could help with. We have Subaru Imprezza...to get a wof for it, it needed some work. The main thing was to get the speedo to work. It cost quite a lot to get it all done, which we have paid in full and now have car back. BUT the stereo isn't working now ...no power going to it.
took it back down and they had a fiddle with it and said it had nothing to do with the work they did on the car. It was working FINE when I dropped it off.
I rung them and he also told me it had nothing to do with them and ended up pulling the "we don't even know if it was going when you dropped it off". I have a gut feeling the auto electrician must have done something when doing the speedo. Do you have any thoughts on this????

Thank you!
Offline   Reply With Quote
Old 05 Aug 2013, 08:31 AM   #2 (permalink)
Super Moderator
Paid & Proud
 
Tidgy's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Nottingham
Posts: 18,743
Re: Help please? :)

could the fuse have blown?
__________________
PM, Squirrels best friend, cream egg king and resident .org spam tart/Perv
Offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 08:30 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.