Go Back   Subaru Impreza Forum - WRX STI Rally Performance Tuning > Subaru Impreza General > Subaru Impreza Discussions

Subaru Impreza Forum

Boost Problem??
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08 Jun 2011, 01:30 PM   #1 (permalink)
Cool Scooby
 
Kedlestone's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 347
Boost Problem??

Hi guys,

Whilst I popped to the shops today I noticed MY04 WRX was a bit sluggish

I've been running between 1.4-1.5 bar after the recent remap with no issues but today whilst looking at my peak boost I noticed it say 1.1-1.2 bar

I've done the usual pipe work check under the hood and can't see anything wrong, would this be more ECU related? Or am I missing something simpler?

Current parts, full decat not including the downpipe, green panel filter, turbosmart vee port VA BOV & a remap to suit.

Any help would be appreciated
Offline   Reply With Quote
Old 08 Jun 2011, 03:06 PM   #2 (permalink)
Veteran Scooby
 
bugeye_bob's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: UK-Earth - Search google maps for "The Stig"
Posts: 4,563
Re: Boost Problem??

have u run any poor quality fuel at all ?
the hot weather dont help much either tbh
__________________
-- .. ... ... .. -. --. / -... ..- - / -. --- - / ..-. --- .-. --. --- - - . -.
Offline   Reply With Quote
Old 08 Jun 2011, 03:15 PM   #3 (permalink)
Cool Scooby
 
Kedlestone's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 347
Re: Boost Problem??

Haven't noticed any poor fuel to be honest....always run V-power. Just wonder if the boost solenoid might need cleaning? It doesn't sound like it running in limp mode as its still holding around 1.2 bar. All the pipe work looks tight and can't see anything out of the usual....maybe give my mapper a call?
Offline   Reply With Quote
Old 09 Jun 2011, 07:53 AM   #4 (permalink)
Super Moderator
Paid & Proud
 
Tidgy's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Nottingham
Posts: 18,743
Re: Boost Problem??

is it still on the standard td04 turbo?
__________________
PM, Squirrels best friend, cream egg king and resident .org spam tart/Perv
Offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
boost problem - stutter/judder under boost occuring Dazzaboy7 Subaru Impreza Discussions 8 06 Oct 2011 12:04 PM
boost problem - please help stean001 Subaru Impreza Discussions 4 01 Nov 2009 02:26 AM
sti boost problem bigjb Technical General 19 28 Jun 2009 06:21 PM
Boost problem maybe?? mcclymont8319 Modifications - Tips and Tricks 1 08 Jun 2009 08:29 AM
boost problem T21CDR Technical General 8 01 Sep 2008 09:25 PM


All times are GMT. The time now is 08:16 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.