Go Back   Subaru Impreza Forum - WRX STI Rally Performance Tuning > Subaru Impreza Technical Area > Modifications - Tips and Tricks

Subaru Impreza Forum

Ecu help
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 15 Jan 2011, 09:44 AM   #1 (permalink)
Cool Scooby
 
wrxboulton's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Harworth, Doncaster
Posts: 258
Ecu help

Hi all just bought a marche car station Ecu , the bloke who I bought it off says it's remapable and just wondering if anyone has heard of this Ecu and were I could get it mapped again

Cheers marc
Offline   Reply With Quote
Old 15 Jan 2011, 10:29 AM   #2 (permalink)
Senior Scooby
 
scoobymike79's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Lincolnshire
Posts: 1,730
Re: Ecu help

There a Japanese ECU as far as I know, it looks like their Classic Impreza ECUs sell for around 570 new and it will be more than likely mapped for 100 ron fuel. Can't find any info about remapping them but one of the tuners on here might know a bit more
__________________
"Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers." -Colin McRae
Offline   Reply With Quote
Old 15 Jan 2011, 10:35 AM   #3 (permalink)
Cool Scooby
 
wrxboulton's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Harworth, Doncaster
Posts: 258
Re: Ecu help

Ok thanks will see if i can find out any more info bout the ecu
Offline   Reply With Quote
Old 15 Jan 2011, 10:43 AM   #4 (permalink)
Senior Scooby
 
scoobymike79's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Lincolnshire
Posts: 1,730
Re: Ecu help

pm Duncan he might have some info on it mate - http://www.subaru-impreza.org/forum/...9-dynamix.html
__________________
"Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers." -Colin McRae
Offline   Reply With Quote
Old 15 Jan 2011, 11:00 AM   #5 (permalink)
Cool Scooby
 
wrxboulton's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Harworth, Doncaster
Posts: 258
Re: Ecu help

Ok will try him thanks pal
Offline   Reply With Quote
Old 15 Jan 2011, 11:57 AM   #6 (permalink)
Cool Scooby
 
wrxboulton's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Harworth, Doncaster
Posts: 258
Re: Ecu help

Just plugged the new Ecu in to see if it worked and all that happened was a solenoid under the dash was clicking and just trying to firer, could that be due to need mapping?
Offline   Reply With Quote
Old 15 Jan 2011, 01:11 PM   #7 (permalink)
Cool Scooby
 
wrxboulton's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Harworth, Doncaster
Posts: 258
Re: Ecu help

Just found out this Ecu int no good as it's a standard Ecu that's Been flashed So not sure wot to do
Offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 02:25 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.