Go Back   Subaru Impreza Forum - WRX STI Rally Performance Tuning > Members List

Subaru Impreza Forum

Nelson's Profile

Nelson Offline

Dedicated Scooby

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. magpie123
    20 Mar 2011 05:27 PM - permalink
    magpie123
    hello mate i own a 94 classic impreza ive had to replace three of the metal coolant pipes as they were corroded then after that i gave the car a full service. Before doing this the car was running fine but those pipes had to be changed. since doing this however the cel has come on with the error code for the maf sensor so i replaced that with a new one then done a ecu reset but still the cel is on but now it is stuttering rather than being on all the time also it has not affected performance as far as i can tell. Do you have any ideas as you seem to be the person to ask
  2. richiewebb
    04 Sep 2009 10:52 AM - permalink
    richiewebb
    hi mate done what u said but my engine light stays on when im doin the road test with all plugs 2gether ..... i hav an error code 4 u 45 i think the first sequence flashed 4 times and the second flahed 5 times cheers mate :)
  3. 575eci
    19 Jul 2009 07:22 AM - permalink
    575eci
    hey i read ure post about having acsess to a wrx turbo manual i am in aus and cannot find one anywhere if you could help me out i would apreciate it heaps, thx mate .

About Me

  • About Nelson
    Location
    South West
    Interests
    Scoobs, Evos and Cars in general
    Occupation
    Insurance Officer

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 29 Mar 2012 10:27 AM
  • Join Date: 08 Apr 2004
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 2 of 2
  • leoterzo
    • Offline
  • Nix
    • Nix
    • Fresh Scooby
    • Offline

All times are GMT. The time now is 08:08 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.