Go Back   Subaru Impreza Forum - WRX STI Rally Performance Tuning > Subaru Impreza Technical Area > Interior

Subaru Impreza Forum

boost gauge problem
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 30 May 2010, 10:12 AM   #1 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: May 2010
Posts: 21
boost gauge problem

hows things my boost gauge stopped working last nite and is just sitting at zero, the light is on in the back ground but the needle is not moving, it happened after i gave it a bit of a dart i think, any suggestions?
Offline   Reply With Quote
Old 30 May 2010, 10:33 AM   #2 (permalink)
Veteran Scooby
 
bugeye_bob's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: UK-Earth - Search google maps for "The Stig"
Posts: 4,563
Re: boost gauge problem

pipe may have come off at the T piece or back of gauge ?
__________________
-- .. ... ... .. -. --. / -... ..- - / -. --- - / ..-. --- .-. --. --- - - . -.
Offline   Reply With Quote
Old 30 May 2010, 10:34 AM   #3 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: May 2010
Posts: 21
Re: boost gauge problem

where abouts is that under the bonnet???? il have a look at the back of the gauge now and see
Offline   Reply With Quote
Old 30 May 2010, 10:41 AM   #4 (permalink)
Veteran Scooby
 
bugeye_bob's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: UK-Earth - Search google maps for "The Stig"
Posts: 4,563
Re: boost gauge problem

yes u should see a T piece and a none standard looking tube/pipe that will run to the cabin and then to the back of your gauge( or a small sensor if ur using pro stepper)
__________________
-- .. ... ... .. -. --. / -... ..- - / -. --- - / ..-. --- .-. --. --- - - . -.
Offline   Reply With Quote
Old 30 May 2010, 03:53 PM   #5 (permalink)
Cool Scooby
 
rubix's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Plymouth
Posts: 311
Re: boost gauge problem

is actually still boosting?
Offline   Reply With Quote
Old 30 May 2010, 06:50 PM   #6 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: May 2010
Posts: 21
Re: boost gauge problem

yeah it was still boosting, i found the problem theres a cable going from my fuel pressure regulator into a 3 piece connection and the pipe going into the inlet manifold was off so i jus plugged it back in ad the gauge strtin working again, also i noticed recently too my car started to back fire a bit more only wen going down the gears though???
Offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
boost problem - stutter/judder under boost occuring Dazzaboy7 Subaru Impreza Discussions 8 06 Oct 2011 12:04 PM
Boost problem HELP!!! cirus Engine Bay 10 04 May 2010 04:46 PM
The Boost Gauge Nightmare! :-) jameslodge Interior 2 17 Jul 2009 04:09 PM
boost problem - need help! Big Dawg Engine Bay 2 13 Jun 2006 07:32 PM
Boost gauge problem Coops Subaru Impreza Discussions 10 17 Jul 2005 08:11 PM


All times are GMT. The time now is 08:30 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.