Go Back   Subaru Impreza Forum - WRX STI Rally Performance Tuning > Subaru Impreza Technical Area > Engine Bay

Subaru Impreza Forum

richard
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05 Jul 2013, 09:31 PM   #1 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 1
richard

hi just wondered if any1 can help me i have a 94 impreza turbo the EJ20 engine i had a water leak from the pipe under the inlet manifold so i removed the manifold and sorted the leak wen i put it all back togeather it is only running on cylinder 4 and i cant seem to work out wat the problem is i have all the wires the rite way round as i marked wat come from wer. it strange cause it was running fine before this i wondered if the crank sensor or another sensor had gone to cause the problem. so if any1 could help me i would be greatfull thanks
Offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hello, I'm Richard :D Ric6Lew Newbies - Say Hello Here 6 11 May 2011 03:55 AM
Richard Hammond BIG GRINDER! General Chat - Anything about Anything 31 29 Sep 2006 08:37 PM
Where's Richard?! dazzer21home Subaru Impreza Discussions 2 30 Dec 2005 11:44 PM
Richard Burns - A Sad Day sealion127 General Chat - Anything about Anything 13 28 Nov 2005 01:47 PM


All times are GMT. The time now is 10:34 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.