Go Back   Subaru Impreza Forum - WRX STI Rally Performance Tuning > Subaru Impreza Technical Area > Engine Bay

Subaru Impreza Forum

not reving when starting
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08 Sep 2012, 05:44 PM   #1 (permalink)
Cool Scooby
 
Join Date: Jul 2009
Location: cornwall
Posts: 218
not reving when starting

hi my sti has just started playing up when i go out to start it it just conks out 4 a while then when i do eventualy get it started the revs are up and down and the check engine light flashes on and off but then after a few secs of moving the car drives fine revs as it should light gose off its fine then everytime u start it ive changed the maf as i had anover 1 but made no diffrence i think it may b the idle control valve but not sure
Offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Starting problems GarethDalley Subaru Impreza Discussions 1 15 May 2010 11:50 PM
Unwanted reving during hard acceleration heffs976 Technical General 9 18 Nov 2009 08:41 AM
Poorly scooby Reving problems kengall Electrical (Including ICE) 1 15 Mar 2007 01:36 PM
Starting Problem Help RossD Technical General 10 30 May 2006 08:09 PM
Starting problems adrm8 Technical General 1 04 May 2006 07:56 PM


All times are GMT. The time now is 07:08 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.