Go Back   Subaru Impreza Forum - WRX STI Rally Performance Tuning > Subaru Impreza Technical Area > Electrical (Including ICE)

Subaru Impreza Forum

2007 Impreza rear defogger not working
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 21 Jan 2013, 05:14 AM   #1 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: Jan 2013
Location: Calgary
Posts: 1
Cool 2007 Impreza rear defogger not working

Hi All
the rear defogger is not working on my car . The switching circuit seems to function, the light comes on when I turn on the switch .. I can hear the relay click.
Is it a common problem ?
There seems to be a choke of some sort under the rear window deckI haven't checked for power there yet
Any tips or tricks?
Thank you all
Offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
rear window. defroster


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
rough idle - Impreza 2007 mark81 Subaru Impreza Discussions 0 23 Nov 2012 09:22 AM
What mods is there for a 2007 impreza 2.0r awd? Mickcarr90 Modifications - Tips and Tricks 0 06 Jul 2010 05:38 AM
2000 impreza - radiator fan stopped working balub Technical General 1 11 Mar 2008 03:04 AM
2007 Subaru Impreza review torres Subaru Impreza Discussions 2 15 Jun 2007 12:37 PM
2007 Impreza BIG GRINDER! Subaru Impreza Discussions 2 16 Apr 2006 07:56 PM


All times are GMT. The time now is 04:19 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.