Go Back   Subaru Impreza Forum - WRX STI Rally Performance Tuning > Subaru Impreza Technical Area > Electrical (Including ICE)

Subaru Impreza Forum

Bit of help people
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05 May 2012, 06:26 PM   #1 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: Dec 2011
Location: sheffield
Posts: 25
Bit of help people

Fitted my gauges today wired them to be white during the day and green with lights on,all was well when engine is not running but a soon as I start the car the gauges go white and stay white...any ideas anyone thanks
Offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
hello people antscooby27 Newbies - Say Hello Here 1 26 Feb 2008 07:53 AM
F.A.O people in the know Tidgy Subaru Impreza Discussions 25 11 Aug 2006 02:05 PM
Hello People! eddies121 Newbies - Say Hello Here 14 26 May 2005 06:20 AM
Hello people............ Rokay Newbies - Say Hello Here 25 21 Jun 2004 10:38 PM
How mad are these people skylight Spam Bin (Does exactly what it says on the tin) 7 21 Jun 2004 06:48 PM


All times are GMT. The time now is 11:00 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.