Go Back   Subaru Impreza Forum - WRX STI Rally Performance Tuning > Subaru Impreza Technical Area > Electrical (Including ICE)

Subaru Impreza Forum

alarm sigma m30 not working??? please help
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08 Jun 2011, 10:45 AM   #1 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3
alarm sigma m30 not working??? please help

hi was wondeing could any1 help me out ive an 03 type uk with an sigma m30 alarm dat has key pad under streering wheel but no power??? is there a fuse anwhere or where is the power supply coming from??? any help would be great,,,,,,

please help me out thanks in a advance,,
evos,,
Offline   Reply With Quote
Old 08 Jun 2011, 01:10 PM   #2 (permalink)
Veteran Scooby
 
bugeye_bob's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: UK-Earth - Search google maps for "The Stig"
Posts: 4,563
Re: alarm sigma m30 not working??? please help

Hi are u sure its a M30 and not the S30 ?
__________________
-- .. ... ... .. -. --. / -... ..- - / -. --- - / ..-. --- .-. --. --- - - . -.
Offline   Reply With Quote
Old 09 Jun 2011, 11:18 AM   #3 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3
Re: alarm sigma m30 not working??? please help

Quote:
Originally Posted by bugeye_bob View Post
Hi are u sure its a M30 and not the S30 ?
no defo m30 is there any diagram i can get or any help thanks 4getting back to me so quick,,
Offline   Reply With Quote
Old 09 Jun 2011, 11:58 AM   #4 (permalink)
Veteran Scooby
 
bugeye_bob's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: UK-Earth - Search google maps for "The Stig"
Posts: 4,563
Re: alarm sigma m30 not working??? please help

Scoobypedia | Trusted knowledge for everything Subaru | Knowledge / Sigma M30 Alarm Hidden Features
__________________
-- .. ... ... .. -. --. / -... ..- - / -. --- - / ..-. --- .-. --. --- - - . -.
Offline   Reply With Quote
Old 09 Jun 2011, 12:03 PM   #5 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3
Re: alarm sigma m30 not working??? please help

thanks very much 4 the link
THANKS BUD
Offline   Reply With Quote
Old 16 Jul 2011, 05:55 PM   #6 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
Re: alarm sigma m30 not working??? please help

Hello

how can i access that link

i have an Impreza wrx from 2007 and i lost the remote for alarm


i three a possibility to deactivate the alarm system and start the car?

i try to perform the steps to deactivate but i think is working when the system is already disarmed

Activating and Deactivating the alarm.
'Valet mode' is the same as deactivated

Activate or Deactivate/set Valet the alarm.
1. Sit in the driver's seat and shut all doors and rear gate etc
2. Cycle the ignition switch from LOCK to ON three times within 10 seconds, leave it in the ON position.
3. Within 10 seconds open and close the driver's door.
4. The current setting (on or off) will be displayed in the odometer/trip meter screen. It will say 'AL on' or 'AL off'

4. Within 10 seconds operate the driver's door locking switch as follows:
To deactivate, or set 'valet' mode:
Move the door panel power lock switch to the unlock position (toward the rear) three times. The odometer/trip meter screen will display 'AL OF'
To activate:
Move the door panel power lock switch to the lock position (toward the front) three times. The odometer/trip meter screen will display 'AL ON'.

When the setting has been changed, a buzzer will sound and the odometer/trip meter screen will display the new setting.


please give me a hand i want to go to vacation and i already busted 2 days and my wife is killing me

thank you

Last edited by clauberty; 16 Jul 2011 at 05:57 PM.
Offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sigma Alarm not working heffs976 Electrical (Including ICE) 1 16 Nov 2009 10:16 AM
sigma alarm GHBNIC Electrical (Including ICE) 0 23 Oct 2006 12:30 PM
sigma alarm petexa Electrical (Including ICE) 3 16 Mar 2006 11:35 AM
HELP!sigma 30 alarm problem eastfifetyke Subaru Impreza Discussions 1 29 Apr 2005 10:55 AM


All times are GMT. The time now is 07:55 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.