Go Back   Subaru Impreza Forum - WRX STI Rally Performance Tuning > Subaru Impreza Technical Area > Electrical (Including ICE)

Subaru Impreza Forum

NO RADIO / CLOCK / MAP LIGHTS / DE FOGGER / WIRLESS KEY ENTRY
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 24 Feb 2011, 07:20 PM   #1 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
NO RADIO / CLOCK / MAP LIGHTS / DE FOGGER / WIRLESS KEY ENTRY

Hi, I would like any advice or thoughts on my 2004 Impreza WRX.

The first symptoms was the flickering of the clock and radio, on/off whilst driving. Then the remote unlock would work intermittently. Now the remote central locking doesn't work at all, I cant disarm the alarm because of this and I have no clock, radio, map lights, main interior light or rear window heater.

I've read all of these components are on the same circuit, but, have checked all fuses and relays and they seem fine. I'm thinking because it started with a flickering of the radio/clock there could be a loose connection somewhere, but where would I start to look? Has anyone else had this problem

Thanks,

blobeye04
Offline   Reply With Quote
Old 30 May 2011, 04:50 AM   #2 (permalink)
Fresh Scooby
 
wonderer's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: southern states
Posts: 27
Re: NO RADIO / CLOCK / MAP LIGHTS / DE FOGGER / WIRLESS KEY ENTRY

yea just take the car apart and feel for something here everythign and smelling everything. make sure if you checked the relays with your hand that its the realy clicking and not a nother relay next to clicking on and off.
Offline   Reply With Quote
Old 30 May 2011, 06:59 PM   #3 (permalink)
Young Scooby
 
grinch6301's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Aberdeen
Posts: 70
Re: NO RADIO / CLOCK / MAP LIGHTS / DE FOGGER / WIRLESS KEY ENTRY

Have a look online for a circuit diagram. It might be that they share a common earth or something
Offline   Reply With Quote
Old 14 Jul 2011, 05:46 PM   #4 (permalink)
Fresh Scooby
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
Re: NO RADIO / CLOCK / MAP LIGHTS / DE FOGGER / WIRLESS KEY ENTRY

I'm having the same exact problem! My radio blinked on n off a couple times while driving, now nothing works... Did you find a resolution for this issue??

Thanks !!
Offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Scooby shootout pot1175 National Meetings and Track Days 12 26 Jul 2006 04:43 AM


All times are GMT. The time now is 07:02 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.