Thread: No power
View Single Post
Old 12 Sep 2011, 05:08 PM   #1 (permalink)
GarethDalley
Cool Scooby
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 211
No power

Hi just need some advice really. I have just bought a 95 import wrx. bought the car standard bar exhaust and wheels so fresh project, only downside was the fuel gauge decided to stop working . I changed the ecu to one i had already which was superchipped and have now changed the rad to an alloy rad and silicon hoses. The system seems like it is fully bled and the first test run i took the car went well. When i got back i let the car rest and then decided to take her out again, and it felt like the car was running out of fuel as i would press the accelorator and the pedal would sink to the floor with the car going no where? Any ideas, mate said to check that all the hoses were on tightly or that a wire hadnt come loose. Any suggestions which hoses to check or which wires, as there are plenty lol. Any help would be greatly welcome. Regs Gareth
Offline   Reply With Quote
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177