View Single Post
Old 12 Aug 2008, 03:15 AM   #1 (permalink)
scoobybhp
Fresh Scooby
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3
People i need help

people i need help i dunno how to post forums but if anybody knows could they possible tell me what the problem is with my scooby through a message or wateva as i am new to this site and dont know how to work it at all but baiscally it drives fine but starts driving funny if i go over 60mph and it wont allow me to go over that i can redline first then halfway through second it will play about but thats only if im flooring it but if i go throughout the gears nice an easy its still alright but again if im in 5th and try go over 60mph it will not go over that. ive been told it could be the air sensor meter (maf) could anybody possibly let me know through a private message or just let me know how to post a forum please!!!!!. cheers
Offline   Reply With Quote
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177